Tisk
Běžné pečivo omládkové
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2018-10-11-0401 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - běžné pečivo |
Zadavatel normy | |
Společnost | Svaz pekařů a cukrářů v České republice, z. s. Drahobejlova 2215/6 190 00 Praha 9 Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Svaz pekařů a cukrářů v České republice, z. s. Drahobejlova 2215/6 190 00 Praha 9 Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky | TĚSTO:
POSYPY A OBALY:
|
Nepřípustné složky | Přídatné látky jiné než kyselina askorbová nebo její přírodní zdroje (např. prášek ze sušené aceroly). |
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled |
|
Vůně a chuť | Typická pečivová, po použitých složkách; popř. slabě po posypu; při použití kvasu jemně nakyslá; bez cizích pachů a cizí příchuti. |
Konzistence |
|
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | hmotnost; senzorické hodnocení; v případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 28.07.2020 14:22:28 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 28.07.2020 14:22:28 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |