Tisk
Směs mouk se stabilním kvasem pro domácí pečení
Název | Hodnota |
---|---|
Číslo cechovní normy | 2020-06-24-0478 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - mlýnské obilné výrobky - směsi z obilovin |
Zadavatel normy | |
Společnost | Svaz pekařů a cukrářů v České republice, z. s. Drahobejlova 2215/6 190 00 Praha 9 Česká republika |
Navrhovatel normy | |
Společnost | Svaz pekařů a cukrářů v České republice, z. s. Drahobejlova 2215/6 190 00 Praha 9 Česká republika |
Požadavky na složení | |
Povinné složky |
|
Přípustné složky |
|
Nepřípustné složky | Přídatné látky jiné, než je uvedeno v přípustných složkách.
|
Technologický postup |
|
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Jemný prášek s nažloutlým až šedivým odstínem. |
Vůně a chuť | Typická vůně směsi mouk a ostatních použitých složek; bez cizích pachů a příchutí. |
Konzistence | Sypká homogenní směs z povinných složek, případně s viditelnými částečkami dle použitých přípustných složek. |
Nadstandardní parametry |
|
Rozhodčí metody | ● senzorické hodnocení; ● kontrola složení výrobku; V případě sporu bude jako rozhodčí metoda uplatňována metoda, kterou uznávají a používají dozorové orgány České republiky. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.06.2020 14:47:59 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 24.06.2020 14:47:59 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |