Představujeme Řeznictví Tichý s.r.o.

Datum: 04.08.2020 11:29:39 | Autor: Dana Gabrovská | Rubrika: Články

Historie firmy Řeznictví Tichý s.r.o. se začíná psát rokem 2000, kdy pan Jaromír Tichý začal podnikat v Ostravě v oblasti zpracování a distribuce masa. K tomuto zásadnímu životnímu kroku jej vedly dlouholeté zkušenosti a zájem o řeznické řemeslo. Po vyučení v oboru řezník-uzenář nastoupil v Severomoravském průmyslu masném, kde si prošel všemi provozy, a to jatek, bourárny a masné výroby. Během těchto let nasbíral cenné zkušenosti.
Vzhledem k expanzi společnosti Řeznictví Tichý s.r.o. bylo potřeba rozšířit výrobní kapacity. Proto se majitel firmy rozhodl v roce 2006 zakoupit areál v Háji ve Slezsku. Další zásadní krok přišel v roce 2011, kdy společnost Řeznictví Tichý s.r.o. rozšířila svou činnost o masnou výrobu.
V současné době se společnost Řeznictví Tichý s.r.o. zabývá bouráním vepřových půlek a hovězích čtvrtí, porcování drůbežího masa a výrobou masných výrobků a polotovarů. I nadále vedení firmy upřednostňuje kvalitu nad kvantitou, prioritou zůstává vysoká jakost všech finálních produktů a výrobků. Vedení společnosti neustále sleduje nejnovější trendy ve výrobě a výrobních technologiích.

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g