Jednání pracovní skupiny Svazu pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Datum: 25.02.2020 06:40:49 | Autor: Dana Gabrovská | Rubrika: Aktuality

Dne 19. 3. 2020 se bude konat další jednání pracovní skupiny pekařů. na kterém budou projednány násldujícíc nové normy na jemné pečivo:

a)Moučník ze šlehané hmoty bez náplně (s olejem) světlý typu babety, bábovky
b)Moučník ze šlehané hmoty bez náplně (s olejem) tmavý nebo mramorovaný typu bábovky, sandory aj.
c)Moučník z třené hmoty bez náplně světlý, např. bábovka, biskupský chlebíček, bublanina aj.
d)Moučník z třené hmoty bez náplně tmavý a mramorovaný, např. bábovka, litý moučník, bublanina aj. tvary
e) Moučník z lineckého těsta s ovocnou náplní (kolečko, koláč aj. tvary)
f) Moučník z lineckého třeného těsta světlého (čajové pečivo, třené banánky aj.)
g) Moučník z lineckého třeného těsta tmavého (čajové pečivo, třené banánky aj.)

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska @ foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek @ foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g