Drůbežářský závod Klatovy, a.s. má výrobek splňující podmínky ČCN

Datum: 25.01.2018 10:26:28 | Autor: Dana Gabrovská | Rubrika: Články

Drůbežářský závod Klatovy a.s.  je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. V loňském roce oslavila jubilejních 50 let. Díky nejmodernějším světovým technologiím a oceňovaným výrobkům se řadí ke špičce českého masného i uzenářského průmyslu a směle konkuruje i potravinářským závodům v zemích Evropské unie. Vysokou kvalitu technologií výroby a hygieny dokládá řada certifikací jako je HACCP, BRC A IFS a ocenění samotných výrobků značkou KLASA, Regionální potravin, Česká chuťovka a Dětská chuťovka. Nově se společnost hlásí také k systému  Českým cechovním normám

Kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti je první výrobkem, který byl  přihlášen k Českým cechovním normám

 

Drůbež pochází výhradně z českých uzavřených  chovů od prověřených dodavatelů. Závod disponuje několika vlastními farmami na území České republiky a i zde dlouhodobě investuje do modernizace chovů živých kuřat. Na jeden turnus dokáže odchovat až 320 00 kuřat. Chov i zpracování drůbeže probíhá při zachování vysokého technologického a hygienického standardu v rámci celé produkce.

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g
Lipánek  MAXI tradiční jahodový
Jihočeský Eidam 30  % - bloček 300 g
Čokoláda na vaření  Premium
Mléčná čokoláda s drcenými oříšky 100 g
Mléčná čokoláda 100 g