Drůbežářský závod Klatovy, a.s. má výrobek splňující podmínky ČCN

Datum: 25.01.2018 10:26:28 | Autor: Dana Gabrovská | Rubrika: Články

Drůbežářský závod Klatovy a.s.  je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. V loňském roce oslavila jubilejních 50 let. Díky nejmodernějším světovým technologiím a oceňovaným výrobkům se řadí ke špičce českého masného i uzenářského průmyslu a směle konkuruje i potravinářským závodům v zemích Evropské unie. Vysokou kvalitu technologií výroby a hygieny dokládá řada certifikací jako je HACCP, BRC A IFS a ocenění samotných výrobků značkou KLASA, Regionální potravin, Česká chuťovka a Dětská chuťovka. Nově se společnost hlásí také k systému  Českým cechovním normám

Kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti je první výrobkem, který byl  přihlášen k Českým cechovním normám

 

Drůbež pochází výhradně z českých uzavřených  chovů od prověřených dodavatelů. Závod disponuje několika vlastními farmami na území České republiky a i zde dlouhodobě investuje do modernizace chovů živých kuřat. Na jeden turnus dokáže odchovat až 320 00 kuřat. Chov i zpracování drůbeže probíhá při zachování vysokého technologického a hygienického standardu v rámci celé produkce.